Els ‘Mags 3.0’ aterren aquest nadal a València

Els protagonistes mostren en 'Vive las Fiestas' alguns dels trucs de l'esperat espectacle.

Mag Marin, guanyador del programa de Màgia de TVE, juntament amb els finalistes del programa G. Alexander i Nuel Galán, estaran junts per primera vegada en un espectacle de màgia de gran format sota el nom de ‘Los Magos 3.0’. Un espectacle que reuneix a tres dels millors il·lusionistes del panorama nacional amb desaparicions, escapisme, transportacione¡s i moltes sorpreses, tal com van avançar en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia doss dels components d’aquesta posada en escena de màgia en pur estat.

G Alexander i Nuel Galán, que van oferir un xicotet aperitiu en directe de ‘Los Mags 3.0’, van parlar també de com el seu hobbie ha passat a convertir-se en la seua professió i l’experiència del seu pas pel programa televisiu de TVE. Tots dos es mostren satisfets per la seua participació i d’haver arribat fins a on han arribat, encara que es queden amb una paraula “l’experiència”. Ara, conviden a xiquets i no tan xiquets al seu xou que arriba a València, al Teatre Olympia, els pròxims dies 28 de desembre i 1 de gener.

Encara que porten sis anys fent gal·les nadalenques, enguany tornen a aterrar a València “carregats d’il·lusió” i disposats a seguir revolucionant la màgia en tots els escenaris espanyols en els quals pujaran en 2018, ja que el seu gira no acaba en la capital del Túria.