Los hoteles low cost aterrizan en Valencia
Fachada exterior del

València inaugurarà en 2024 easyHotel, el primer hotel low cost de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una marca hotelera britànica pertanyent a la multinacional EasyGroup, un companyia molt reconeguda pels viatgers en albergar l’aerolínia easyJet.

El nou hotel tindrà 95 habitacions i es construirà en ple centre de valència, en la plaça Rojas Clemente. Es tracta d’una zona estratègica per la seua bona connexió amb el transport públic i la possibilitat de moure’s a peu per tot el centre de la ciutat.

EasyHotel es basa a “proporcionar descans a un preu assequible”. El que els diferencia de la resta de hotels és que el client paga exclusivament per allò que vol utilitzar. És a dir, televisió, wifi o la neteja de l’habitació no estan inclosos en el preu inicial. El mateix ocorre amb el early check-in (entrar abans de les 15.00 hores) o el pàrquing.

Recepció de l’easyHotel de Màlaga.

El preu bàsic part des dels 20 euros però cal tenir en compte que tot depèn dels extres que s’afigen. A més, el cost pot variar depenent de la temporada en la qual es vulga obtenir els serveis de l’hotel. Això podria fer que puge fins als 80 euros o més.

AIXÍ SERÀ L’HOTEL LOW COST DE VALÈNCIA

El disseny d’easyHotel es basa en la senzillesa. Sobretot destaca el seu color ataronjat en la recepció i en la resta d’establiments que componen l’hotel. Així mateix, té una decoració escassa que s’estén fins a les habitacions.

Interior d’una habitació triple d’un hotel de la cadena easyHotel.

En les zones de descans es troben els recursos mínims per a abaratir el cost, per això no disposa d’assecadors o planxes. Això si, l’hotel els posa a la disposició de l’usuari, de manera gratuïta, si aquest els necessita.

València serà la quarta ciutat espanyola a albergar als seus carrers la cadena hotelera easyHotelActualment, la companyia està a Barcelona, Màlaga, i Madrid, on easyHotel obrirà el seu hotel de 230 habitacions a la fi d’enguany. A més, l’empresa s’ha compromès a obrir una segona ubicació a barcelona per a 2024.