L’Orquestra “Llíria City of Music” ha participat en els actes de reobertura de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València. La formació, dirigida per l’edetà Pascual Cabanes, va oferir, este passat diumenge, l’últim concert dels quatre programats en el cicle.

D’esta manera, la reobertura del Palau de la Música ha conclòs amb la presència de la ciutat valenciana de la música per excel·lència, Llíria, declarada Ciutat Creativa de la UNESCO l’any 2019. Una representació de l’Ajuntament de Llíria formada pels regidors Paco García, Mª José Llopis i Reme Mazzolari, va assistir a esta actuació extraordinària.

L’Orquestra “Llíria City of Music” va oferir l’espectacle “Música a la llum de Sorolla”, amb motiu de la commemoració del centenari de la mort de l’il·lustre pintor valencià, i amb un programa que incloïa obres de grans compositors espanyols contemporanis de l’època de Joaquín Sorolla.

La sala, plena per complet, va ovacionar en diverses ocasions tant al seu director com als components de la formació edetana i els seus solistes, per la seua magnífica interpretació.