DEMÀ COMUNITAT
Per a demà, un altre dia de núvols i clars però sense pluja, excepte a l’interior on cap la possibilitat d’algun ruixat feble localitzat a última hora de la jornada. D’altra banda, vent amb relativa força, sobretot en les comarques de l’interior i temperatures que registraran temperatures màximes de 24 graus a Castelló, Sagunt, València i mínimes de 8 graus a Ademús.

DEMÀ VALÈNCIA
En la ciutat de València, núvols i clars durant tot el dia. Absència total de pluges i encara que les màximes que es registren demà seran de 24 graus al migdia, tant a primera hora com a a la nit, farà falta una màniga llarga perquè el mercuri baixarà fins als 13 graus.

CAP DE SETMANA
Ruixats tormentossos per al divendres en quasi tot el territori. Unes pluges que solament s’intensificaran en la zona d’Ademús el dissabte. D’altra banda, cels coberts en tota la Comunitat i pluges febles a Alacant. El mercuri descendirà alguns graus durant divendres i dissabte ja que les màximes seran de 23 i 22 graus a València, Sagunt, Castelló i en la resta del territori els valors màxims seran de 21 graus i els mínims entre els 4 graus d’Ademús per al divendres i els 11 de Requena del dissabte.

RESTA DE LA SETMANA
Núvols per a divendres i dissabte durant tot el dia però sense pluges. Unes pluges que tornen el diumenge però acabaran el dilluns. Les màximes que es registraran durant el cap de setmana són de 24 graus i les mínimes baixaran fins als 12, sobretot el divendres a la nit.

RISC D’INCENDIS
Quant al risc d’incendis, nivell alt en quasi tota la província de València i nivell baix en el litoral. De totes maneres hem d’extremar les precaucions i cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.