Pluges, pluges i pluges per a avui

Les temperatures marcaran valors que oscil·laran entre els 23 i els 25 graus encara que de cara per fi de setmana descendiran.

Les pluges han sigut les protagonistes en el dia d’avui. Han caigut alguns ruixats en algunes zones de València, sobretot a la vesprada. Les temperatures no han passat dels 25 graus de màximes i els cels s’han mantingut ennuvolats durant tota la jornada.

Demà les temperatures descendiran i els cels es mantindran ennuvolats tot el dia. El mercuri no passarà dels 23 graus de màxima i a primera hora del matí els valors marcaran 14 graus. La sensació tèrmica serà una mica més fresca.

La província de València es mantindrà ennuvolada durant tot el dia. Les temperatures oscil·laran entre els 18 graus que es registren a l’interior i els 24 graus de la ciutat de València. Encara que en el litoral el mercuri no serà tan constant ja que Gandia marcarà 21 graus de màximes o Sagunt aconseguirà els 22 graus.

De cara ja per fi de setmana, cels ennuvolats encara que tant el divendres com el dissabte, les temperatures seran altes ja que rondaran els 30 graus però el diumenge el descens serà acusat perquè les màximes seran de 23 graus. Açò sí, no va a ploure en cap moment.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en un nivell baix. Però davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el numere del Centre d’Emergències de la Generalitat.