Ruixats tormentosos durant tot el dia d’avui fins que la pluja cesse a la nit. Les temperatures seran fredes ja que les màximes seran de 12 graus al migdia i les mínimes d’1 grau.

Per a demà intervals nuvolosos durant tota la jornada però sense rastre de pluja. Mínimes que seran d’un grau a primera hora del matí i que aconseguiran al migdia la màxima de 14 graus.

Mapa provincial. Valors negatius de fins a menys tres graus serà la mínima més baixa que s’aconseguisca a Ademús i Requena. A Aiora també farà fred amb menys dos graus. Les màximes més altes seran les d’Alzira, Gandia i Sagunt amb 16 graus. El cel estarà ennuvolat en tot el territori.

Per a la resta de setmana, núvols i el dissabte cap la possibilitat d’alguna precipitació. Les màximes oscil·laran entre els 18 i els 20 graus i les mínimes entre els 7 i els 8 graus.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en un nivell baix encara que cal extremar la precaució i cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.