lluvias

Malgrat l’anunci que la tardor d’enguany serà una algo més càlid del normal, demà el cel de la Comunitat Valenciana estarà nuvolós o cobert, amb ruixats en el litoral que es desplaçaran de nord a sud i podrien ser forts en la zona sud de València i nord d’Alacant, el vent serà de l’est i nord-est i les temperatures baixaran, les màximes de forma notable.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dilluns predominarà el cel poc nuvolós o buidat, augmentant a nuvolós al final del dia en el terç nord, on és probable algun ruixat a última hora a Castelló.

El vent serà variable fluix amb intervals de nord-oest moderat en el nord de Castelló al principi i tendint a component aquest fluix a la vesprada en els litorals, i les temperatures amb prou faenes variaran excepte un descens de les màximes a l’interior.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents: Castelló 22 I 31 graus, València 21 i 32 graus, Alacant 20 i 31 graus.