Alfafar ha tornat centre de referència cultural aquest cap de setmana. La Fira del Llibre, en la seua setena edició, ha fet visible i propera a la població i visitants la cultura cap als llibres, donant a conèixer, al seu torn, als escriptors i escriptores locals. Una cita que ja s’ha convertit tot un referent.

La inauguració va començar, divendres, amb una conferencia-actuació del grup Seguretat Social i Paco Roca, Premi Nacional de Belles arts i guanyador d’un Goya. Acte que va tenir lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament, donant pas a un gran ventall d’activitats que es van allargar fins al diumenge

En aquesta ocasió, s’ha comptat amb més de vint llibreries i editorials, on els visitants han pogut adquirir exemplars nous o de segona mà i per a tots els públics. Tot, dins d’una àmplia oferta de literatura per a adults, literatura infantil i juvenil.

Una fira que conta cada any amb un gran acolliment per part de la població i que ja és un reclam i aparador per als llibreters valencians.