Quant al temps per a avui. Jornada assolellada durant tot el dia. Els cels es mantindran clars i el termòmetre marcarà màximes de fins a 32 graus. El dia ha començat fort amb 18 graus i a la nit la temperatura mitjana s’espera que siga de 23 graus.

Per a demà s’espera una jornada algo més inestable. Les temperatures descendiran de colp uns 7 graus, sobretot en les hores centrals del dia on el mercuri no passarà dels 25 graus. També s’esperen ruixats localitzats al migdia encara que remetrà a la vesprada.

Mapa provincial. Cels coberts en tot el territori, açò sí, temperatures més agradables. Les màximes es registraran a Ademús i València amb 25 graus i les mínimes a Gandia i Requena amb 23 graus.

Per a la resta de la setmana. Cels coberts i temperatures algo més altes que les d’ahir ja que les màximes són de 27 graus.

Quant al risc d’incendis. Nivell groc en tota la província, excepte en litoral que està de color verd. Així i tot, hem de tenir molta precaució i davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el número del Centre d’Emergències de la Generalitat.