El “Living Coral” serà el color tendència del nou any

Pantone ha revelat que el to de la temporada serà un "coral, animat i vital que aposta per la vida, amb matisos daurats que aporten energia".

19
color

“Intens i alhora suau, PANTONE 16-1546 Living Coral ens omple de calidesa i alè, oferint-nos confort i optimisme en un entorn caracteritzat per les constants transformacions”. Així defineix la web de Pantone, el sistema d’identificació, comparació i comunicació del color per als professionals del disseny, el que serà el to d’este 2019.

Durant 20 anys, el Color de l’Any de Pantone ha influït en el desenvolupament dels productes i en les decisions de compra de múltiples sectors, com el de la moda, la decoració d’interiors i el disseny industrial, així com l’embalatge i envasament de productes i el disseny gràfic.

El procés de selecció del Color de l’Any comporta un profund estudi i anàlisi de tendències. Per a arribar a la selecció final de cada any, els experts del color de Pantone del Pantone Color Institute analitzen a fons el mercat a la recerca de noves influències.

El PANTONE Living Coral representa la fusió de la vida moderna. Es tracta d’un color enriquidor que apareix en el nostre entorn natural i que, al mateix temps, exhibeix una presència animada en les xarxes socials.

PANTONE 18-3838 Ultra Violet, color de 2018

El color de 2018 va ser un to porpra radicalment provocador i reflexiu. PANTONE 18-3838 Ultra Violet comunicava originalitat, ingenuïtat i mentalitat visionària. Complex i contemplativo, Ultra Violet evocava els misteris del cosmos, la intriga del que ens ofereix el futur i els descobriments que vindran. El vast i infinit cel nocturn simbolitzava allò que és possible i inspirant el desig de cercar un món més enllà del nostre.

El Astoria Palace se despide temporalmente de Valencia