Han transcorregut dos anys des que Davide Livermore va entrar en el Palau de les Arts Reina Sofia per a substituir a Helga Schmidt i prendre així possessió del seu càrrec per partida doble: director artístic i intendent del centre cultural. No obstant açò, hui conclou el cicle del músic italià doncs ha anunciat la seua dimissió per qüestions que pel que sembla estan relacionades amb la gestió d’esta institució valenciana.

L’Aula Magistral del Palau de les Arts ha sigut l’espai escollit per a la roda de premsa en la qual Livermore ha explicat tots els detalls de la seua dimissió, una decisió presa després d’haver rebut els resultat de l’auditoria de 2016. En ella es considera incompatible la intendència de Livermore amb la direcció d’escena, dos càrrecs que havia pogut compatibilitzar fins al moment.

Davide Livermore també ha declarat que “no va a ser còmplice” si decidira tancar-se Les Arts i és que assegura que els contractes amb els cantants no s’ajusten a criteris de contractació del sector públic.