XXV

La XXV Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València començarà aquest dimarts 30 de gener, a partir de les 18:30 hores en el trinquet d’Oliva amb la partida que enfrontarà a l’equip de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja contra el representatiu de Genovés format per Sergio, Coeter II i Néstor.

Es tracta d’una confrontació amb un cartell de luxe, ja que s’enfrontaran el vigent campió de la Lliga, Moltó, i un dels rests més en forma de l’actualitat Sergio de Genovés. A més, ho faran en trio, i acompanyats de dos mitgers de renom com són Tonet IV i Coeter II, respectivament, per tant tot fa indicar que a Oliva es podrà presenciar un duel d’autèntic luxe.

L’altre campió de la passada edició, Brisca debutarà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes, i ho farà acompanyat de Guadi i Miravalles (Ajuntament de la Llosa de Ranes), en un duel que els enfrontarà a Ian, Canari i Ricardet (Ajuntament de Senyera).

Amb anterioritat, divendres al trinquet de Piles tindrà lloc l’estrena dels altres dos equips que participaran en la Lliga de Raspall. Serà un duel que mesurarà a l’equip de Marrahí, Seve i Raúl (Ajuntament de Castelló de la Ribera) front al trio de Montaner, Sanchis i Gabi (Ajuntament d’Almisserat).

La fase regular de la competició contarà de quinze partides, on l’equip guanyador de cada partida sumarà 3 punts sempre que el derrotat no arribe al joc 20, situació que implicaria el repartiment de punts, 2 per als vencedors i 1 per als derrotats.

 

Escala i Corda

La Lliga Professional d’Escala i Corda, per la seua banda, va arrancar la competició divendres passat. La partida inaugural de la XXVII Lliga Professional Bankia d’Escala i Corda va ser dominada amb solvència per la parella de Puchol II i Nacho (Ajuntament de Vinalesa) que van superar pel resultat de 60 per 30 a la formació de Soro III i Santi ( Ajuntament de València).