superávit

La publicació “Vies Urbanes d’Alfafar”, creació de l’escriptor local Vicente Sala Moya, serà presentada el pròxim dia 7 de juny, a les 19:30 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l’**Ajuntament d’Alfafar i l’Associació Estudis d’Alfafar, entre uns altres.

Aquesta iniciativa serà aprofitada com a projecte educatiu per als centres escolars, ja que l’edició mostra la història dels viaris i el perquè dels seus noms, acostant així als i les joves la història d’Alfafar. Així mateix, funciona com una base de dades que arreplega informació sobre possibles rutes didàctiques pels carrers, places i llocs emblemàtics del municipi.

La població podrà disposar d’exemplars de consulta en les biblioteques municipals, per a així tenir la possibilitat de conèixer la història i el perquè de les diverses persones, entitats, topònims, etc., que donen nom a un total de 145 vies urbanes.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar es vol impulsar el coneixement de la història local, mantenint el compromís amb les i els escriptors locals que treballen en pro de la cultura del municipi.