L’Ajuntament de Quart de Poblet es bolca un any més en el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. A través de l’àrea d’Igualtat, ha posat en marxa la programació dels actes commemoratius del 25N. L’objectiu és proporcionar a la ciutadania més eines per a identificar i acabar amb aquestes agressions. S’han desenvolupat diverses activitats com el taller Mel de Romer, en el qual es va fer un recorregut per la vida i obra de les escriptores Christine de Pizan, Mary Wollestonecraft Betty Friednan.

L’acte institucional es realitzarà el divendres 24 davant de l’Ajuntament de Quart de Poblet amb la lectura del Manifest aprovat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. L’alcaldessa Cristina Mora, regidora d’Igualtat durant les dues passades legislatures, serà qui, a les dotze en punt del migdia, llija la Declaració Institucional.

Cristina Mora ha volgut recalcar que “és molt important no perdre la memòria i continuar comptant i comptabilitzant els casos de violència masclista, perquè el que no es compta ja sabem que no existeix. Precisament ara està més en risc que mai la unanimitat institucional quant a la gravetat d’aquest problema. La irrupció de l’extrema dreta en el nostre panorama institucional està contaminant el discurs i hem de contrarestar-lo des de tots els àmbits. Els ajuntaments tenim l’obligació de ser una peça fonamental en la labor de sensibilització, treballant des de tots els flancs per a difondre un missatge d’unitat i contra aquestes violències”.