derbi

Aquesta nit, a partir de les 20:45 hores, tindrà lloc el derbi de la ciutat de València. El partit, que se celebrarà en l’Estadi de Mestalla enfrontarà al València CF contra el Llevant Un.

Aquest xoc mesurarà dues dinàmiques diferents: el València CF no ha guanyat en aquesta segona volta i acumula cinc derrotes consecutives, tres en Lliga i dues en Copa. A més, la recent eliminació copera del conjunt valencianista ha minvat anímicamente a una plantilla que tenia dipositades grans il·lusions en aquesta competició.

De manera que el derbi és un partit gran, important per als blanquinegros els qui voldran recuperar sensacions, revertir la dinàmica i començar des de ja a centrar-se en un objectiu primordial aquesta temporada: tornar a la Champions.

Per la seua banda, el Llevant UE està en una dinàmica relativament positiva. Després de collir dos empats consecutius, les sensacions en el si de l’equip granota són favorables. Sobretot, després de l’empat davant el Reial Madrid en el Ciutat de València on es va viure una comunió màgica – i quasi oblidada- entre equip i afició. Els fitxatges han caigut en gràcia en el Llevant UE (Pazzini va debutar amb gol davant el Madrid) qui se sent reforçat i amb ganes de començar a sumar de tres en tres en Lliga.

Part de baixes

A més de la factura psicològica de l’eliminació copera, el València CF també va patir baixes físiques. Ezequiel Garay es va retirar en crosses i serà baixa per un temps indefinit. Rodrigo i Coquelin també van acabar amb molèsties encara que estaran disponibles. Murillo i Andreas Pereira seguiran recuperant-se i tampoc participaran en el derbi.

Per part del Llevant UE, els jugadors estan més frescos al no suportar una càrrega de partits similar al club blanquinegre. Així i tot, Muñiz comptarà amb la baixa sensible de Jefferson Lerma, a més d’Iván López, Álex Alegria i Raúl Fernández.

Nit freda a València

El partit es disputarà en la tard-nit del diumenge, amb unes temperatures que oscil·laran entre els i els 10º. Es preveu una nit freda en l’Estadi de Mestalla que no tardarà en caldear-se amb l’embranzida d’ambdues aficions.

Segueix tot el derbi en DJI

El programa de 7Televalencia, Deportes con Julio Insa, estarà retransmitint tota l’actualitat del derbi valencià entre València i Llevant. Des de les 19:45 hores, Julio Insa oferirà la millor prèvia, la millor narració i la millor anàlisi postpartido ací, en 7Televalencia.