girona

El Llevant UE s’enfrontarà aquesta nit a les 21:30 hores en el Ciutat de València al Girona FC en el partit de tornada dels dieciseisavos de final de la Copa del Rei.

El partit ve marcat per la golejada que va patir el conjunt granota en l’últim partit de Lliga davant l’Atlètic de Madrid. Un partit marcat pels propis errors defensius del Llevant que van marcar l’esdevenir del partit.

L’equip blaugrana té una renda favorable de 0 a 2 en l’eliminatòria davant el Girona FC gràcies a la victòria en Montilivi. D’aquesta manera, el tècnic del Llevant UE, Juan Ramón López Muñiz no vol confiances i aposta per afrontar el partit “com si anàrem zero a zero”.

El suport del Ciutat de València serà fonamental per a aconseguir l’objectiu de passar a la següent fase de la competició del KO.

A més, l’entrenador asturià també veu en la Copa del Rei una oportunitat perquè els 24 jugadors de la plantilla puguen tenir ritme competitiu. De fet, ha confirmat que van a tenir minuts els jugadors menys habituals en les seues alineacions.

Rotacions garantides

Juan Ramón López Muñiz ha deixat fora de la convocatòria a Toño, Chema i Oier per decisió tècnica a més dels lesionats Lerma, Roger, Ivi i Lukic.