El Llevant li arrabassa al Barça la condició de “invicte” de la Lliga

Cinc gols dels granotas atorguen la victòria al conjunt de Paco López davant un Barcelona que també va aconseguir encaixar quatre punts en la porteria d'Oier.

Levante

Sembla una evidència; el partit entre el Llevant i el Barcelona traspassarà la frontera que estableix el pas del temps per a incardinar-se a la memòria dels estaments vinculats al levantinismo.

Des d’aqueix prisma es tracta del típic partit que perdurarà per a formar part del relat centenari d’un club que en el pròxim mes de setembre complirà 109 anys d’existència. I fins a va haver-hi un moment, durant el desenvolupament de la trobada, que l’esquadra d’Orriols avasalló al vigent campió de Lliga i de Copa per a empetitir-ho i convertir-ho en un rival adscrit al món terrenal.

No és fàcil desactivar al F.C. Barcelona fins a portar-ho a l’abisme. Tot va esdevenir en el naixement del segon capítol. La resposta granota a la diana de Coutinho, que va tancar el primer acte, va ser tan demoledora com a explosiva i impecable. Van ser quinze minuts replets de passió. En aqueix període Boateng va tancar el primer hat-trick de la seua carrera i Bardhi va anotar un doblet que propulsó al Llevant davant la mirada incandescent d’un Ciutat de València enfervorecido (5-1). La versió més despietada i colèrica del bloc de Paco López es va materialitzar pràcticament en un obrir i tancar d’ulls.

La plantilla granota celebra la victoria ante el Barça en el Ciutat de València.

Pla de treball per a la trobada contra el Celta de Vigo

  • Dilluns 14 de maig: sessió de recuperació en les instal·lacions del Ciutat des de les 10:30 hores.
  • Dimarts 15 de maig: jornada de descans.
  • Dimecres 16 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.
  • Dijous 17 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores. Paco López atendrà als mitjans de comunicació a la conclusió de la matinal.
  • Divendres 18 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.
  • Dissabte 19 de maig: partit de LaLiga Santander que enfrontarà al Real Club Celta de Vigo i al Llevant des de les 13:00 hores.