Levante

Sembla una evidència; el partit entre el Llevant i el Barcelona traspassarà la frontera que estableix el pas del temps per a incardinar-se a la memòria dels estaments vinculats al levantinismo.

Des d’aqueix prisma es tracta del típic partit que perdurarà per a formar part del relat centenari d’un club que en el pròxim mes de setembre complirà 109 anys d’existència. I fins a va haver-hi un moment, durant el desenvolupament de la trobada, que l’esquadra d’Orriols avasalló al vigent campió de Lliga i de Copa per a empetitir-ho i convertir-ho en un rival adscrit al món terrenal.

No és fàcil desactivar al F.C. Barcelona fins a portar-ho a l’abisme. Tot va esdevenir en el naixement del segon capítol. La resposta granota a la diana de Coutinho, que va tancar el primer acte, va ser tan demoledora com a explosiva i impecable. Van ser quinze minuts replets de passió. En aqueix període Boateng va tancar el primer hat-trick de la seua carrera i Bardhi va anotar un doblet que propulsó al Llevant davant la mirada incandescent d’un Ciutat de València enfervorecido (5-1). La versió més despietada i colèrica del bloc de Paco López es va materialitzar pràcticament en un obrir i tancar d’ulls.

La plantilla granota celebra la victoria ante el Barça en el Ciutat de València.

Pla de treball per a la trobada contra el Celta de Vigo

  • Dilluns 14 de maig: sessió de recuperació en les instal·lacions del Ciutat des de les 10:30 hores.
  • Dimarts 15 de maig: jornada de descans.
  • Dimecres 16 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.
  • Dijous 17 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores. Paco López atendrà als mitjans de comunicació a la conclusió de la matinal.
  • Divendres 18 de maig: entrenament en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.
  • Dissabte 19 de maig: partit de LaLiga Santander que enfrontarà al Real Club Celta de Vigo i al Llevant des de les 13:00 hores.