Els centres de majors han rebut una notificació de l’Ajuntament per a tancar les seues perruqueries. Des del sindicat de perruqueries de centres de jubilats demanen mantenir aquest servei, de primera necessitat per a molts dels seus clients, i que està integrat des de fa dècades.

Pilar Martínez és perruquera. Treballa des de fa 25 anys en el Centre del Calvari. Ara, s’ha vist obligada a tancar la seua perruqueria per ordre de l’Ajuntament. No obstant això, Pilar no és l’única afectada. Totes les perruqueries dels centres públics han hagut de tancar.

La clientes estan indignades. Moltes tenen problemes de mobilitat. Les perruqueries dels centres de jubilats pròxims a les seues cases eren un servei essencial.

Els directors dels centres es troben enmig d’un encreuament legal. Han hagut d’acomiadar-se d’aquest servei, però desconeixen els motius de l’ordre.

A l’espera d’una solució per part de l’Ajuntament, el sector uneix forces per a intentar mantenir aquest servei tan imprescindible per als pensionistes.