L’Associació Veïnal del Barri del Quint de Mislata celebra com cada mes d’abril, per aquestes dates, la seua tradicional setmana cultural entorn de la celebració del dia del seu patró Sant Marcos. Els actes van començar amb la inauguració d’una exposició de pintura i maquetes en el local de l’associació.

A la cita va acudir l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, que no van voler perdre’s l’arrancada d’una setmana plena d’una gran varietat d’activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques.

Bielsa va voler agrair el treball que fa l’associació durant tot l’any. “Sou un dels baluards de participació activa a la nostra ciutat, i cuideu durant tot l’any les coses més importants que tenim a Mislata: doneu valor a la participació de la nostra gent, al diàleg, a la col·laboració vecinaly, com veurem aquesta setmana, a les tradicions que ens uneixen”.

En l’exposició d’inauguració, que tracta de promocionar als artistes del barri, es troben les pintures i retrats realitzats per Rafael García, i també es pot gaudir de les maquetes de Toni Vázquez. L’exposició podrà visitar-se des del dilluns 15 al divendres 19 d’abril, d’11 a 13.30 i de 17 a 20.30 en el local de l’associació veïnal.

El cap de setmana concentrarà la majoria de la programació. El dissabte 20 d’abril amb activitats populars i jocs per a xiquets i xiquetes, repartiment de xocolate i fartones, la tradicional paella gegant en el Pou del Quint i un sopar al carrer amb repartiment d’entrepans i sorteig de regals entre els i les assistents.El diumenge tindrà lloc la missa en honor al patró Sant Marcos i un vi d’honor en els locals de la parròquia per a clausurar la setmana cultural.