L’estilista i perruquer, Daniel Gallego, mostra les tendències en pentinat de dona per 2018. L’especialista recomana que ens deixem portar pel nostre perruquer, segons les nostres faccions, la nostra forma de la cara ens podrà venir millor un estil o un altre. També és important saber a què ens dediquem, quin tipus de música escoltem, en quin tipus d’àmbit ens movem, amb qui ens relacionem, tot és important per tenir el pentinat ideal.

Aquest 2018 es va a portar, segons Daniel Gallego, la cabellera amb molt volum, d’una ona marcada que aconsegueix un efecte glamuroso. Els serrells en tendència aquest any ho anem a veure molt. El pentinat Sage, amb un serrell enllaçat és tendència, hi ha dos tipus un molt marcat com una línia recta, al costat de l’altura del front, i un serrell Sage, més despuntat, unificat amb la part de la cabellera, va de curt a llarg progressivament. Dani Gallego, Campió d’Espanya de Perruqueria de Caballero en 2012, ens comenta que els homes no porten serrell perquè hi ha una tendència de pell grassa, tendència a ser més calorosos, la suor, el greix amb el serrell no és convenient. També és incòmode el serrell, per això l’home no ho sol portar tant.

L’ona desfeta també va a ser tendència aquest 2018, ressalta Dani Gallego, “busca un efecte molt més descurat, de carrer, del dia a dia, la dona busca aquest efecte molt més natural. El pentinat Bob d’un cop de ploma et pot llevar molts anys de damunt, a més és un pentinat molt fàcil de mantenir a casa, quan les dones es lleven la cabellera, solen fer-se aquest pentinat. El Bob XL és el mateix que l’anterior però amb una cabellera més llarga, sol ser una mitja cabellera que sobrepassa 3 o 4 dits a l’altura de l’espatlla, ha estat molt de moda durant 2017.

També es va a portar el tall pixie, un pèl curt per a senyora, que recorda a Amelie. L’estilista explica que el pentinat amb coleta baixa, és tendència, encara que és perillós perquè deixa tots els errors de la cara al descobert”. Finalment el pentinat efecte Wed, efecte humit, mullat en la part superior, “ho utilitzen molt perquè és fàcil de fer a casa”.