Les temperatures baixen diversos graus després del dia de Ponent

Els cels es mantindran clars i de cara al cap de setmana s'espera algun ruixat localitzat.

El dia d’avui ha començat estable, amb cels clars. Una jornada que prometia però a poc a poc s’ha anat ennuvolant i ha donat lloc a un temps algo més inestable. Les temperatures, això sí, s’han mantingut pràcticament invariable ja que les màximes han marcat els 29 graus. Res a veure amb les temperatures d’ahir on es van arribar als 40 graus a causa del vent de ponent.
El dia de demà, cels clars durant tot el dia i valors que rondaran els 29 graus també al mig dia i els 24 a la nit, per la qual cosa potser fa massa calor per a poder agafar el son.
Quant al mapa provincial, núvols i clars. En el nord, núvols i el sud completament clar. Açò sí, calor en tot el territori d’Ademús a Gandia i on es registraran valors que rondaran els 30 graus.
Per a la resta de la setmana, núvols i clars i possibilitat de ruixats, sobretot per al dissabte al matí. Les temperatures aniran baixant ja que el dijous les màximes seran de 31 graus i el diumenge de 25 graus.
Quant al risc d’incendis. La província de València està pintada de groc pel que el risc d’incendis és alt. Davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre d’Emergències de la Generalitat.
Naix en Bioparc València la tercera zebra dins del recinte. La rajada que habita en la zona de la Sabana Africana està composta per un mascle, tres femelles i ara tres poltres i conviuen amb estruços, marabús, ibis i rinoceronts.