Les comarques de l’Horta, greument afectades per la pitjor gota freda des de 2008

Els bombers han rebut nombrosos avisos per vehicles atrapats, buidats d'aigua en garatges, comerços locals i habitatges i rescat de persones.

Fuente del Jarro

Les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord s’han vist afectades pel temporal de la pitjor gota freda, que assota a gran part de la Comunitat Valenciana, des de 2008. Carreteres tallades, inundacions de baixos, tancament de col·legis i d’activitats i actes programats.

De fet, les intenses pluges registrades durant la vesprada del dijous van obligar a tallar el trànsit en tots dos sentits en la pista de Silla, a causa d’un embassament d’aigua, la V-30 i els accessos a Torrent.

Aquest matí, el temporal ha continuat deixant abundants precipitacions. Des de les vuit del matí, els bombers han rebut nombrosos avisos, sobretot a l’Horta Nord, i la majoria per vehicles atrapats, buidats d’aigua en garatges, comerços i habitatges i rescats de persones.

Un altre dels punts més perjudicats ha sigut l’accés al polígon Font del Pitxer de Paterna, on els treballadors han tingut problemes per a arribar fins als seus llocs de treball per l’aigua acumulada en els vials i accessos tallats.

Davant les previsions que s’allargue el temporal durant tot el cap de setmana, els ajuntaments i cossos i forces de seguretat segueixen en alerta.