L’alcalde Joanma Miguel i la regidora de Festes i Comerç, Mª José Llopis, van entregar ahir els guardons dels concursos nadalencs de Llíria 2023. Estos certàmens reconeixen la labor de comerços, associacions i veïnat en la decoració de la ciutat, així com la tradició de muntar betlems en estes festes.

En el concurs de betlems, en la modalitat de fins a 1,5 metres de llargària, el primer premi va recaure en María del Rosari García, el segon en Vicente Carrascosa, i el tercer en Marta Maicas.

Pel que respecta a la categoria de més de 1,5 metres de llarg, Aleix Pizcueta va obtindre el primer premi, el segon va ser per a Inmaculada Real, i el tercer per a l’Associació AFALL.

Els guardons de cada modalitat estaven dotats econòmicament amb 200 euros per al primer, 100 per al segon, i 50 per al tercer.

Decoració aparadors i façanes

En la resta de concursos, el premi al millor aparador comercial de Llíria 2023 va ser per a l’establiment Agartha. El guardó per a la millor decoració d’una façana, balcó o finestra va recaure en Vicenta López. Mentre que en la categoria per a entitats col·lectives va ser per a la Falla Avinguda dels Furs i voltants.

En cadascun s’ha concedit un premi econòmic de 200 euros i un val de 50 euros de la Federació del Comerç de Llíria per a comprar en els establiments associats.