El Maremóvil torna a escena per al dia de la Verge dels Desemparats. L’Ajuntament de València ha acceptat que la processó de la Mare de Déu discórrega pels carrers de cap i casal amb el vehicle oficial de la Pelegrina.

Aquest és un dels acords pactats després de la reunió mantinguda entre l’administració valenciana i els col·lectius d’aquesta festa. En ella, ha estat la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud, el rector de la Basílica de València, Jaime Sancho, el vicerector, Àlvaro Almenar, el vicari general de l’Arxidiòcesi, Vicente Fontestad, i el president de la Germanor dels Seguidors de la Verge, Jose Luis Albiach.

A més, l’edil els ha manifestat que agilitarà els tràmits per a poder celebrar la Missa d’Infants, respectant els criteris que marque el nou decret de la Generalitat. En aquest cas, la Missa serà sobre recinte tancat i només podran acudir la quantitat de persones que es permeten. D’altra banda, Lucía Beamud ha sol·licitat una trobada amb la sanitat autonòmica per a acabar de definir aquestes dades.

Els col·lectius de la Verge fan el primer pas per a la celebració dels dos actes. No obstant això, ara estan a l’espera de l’autorització de la Conselleria de Sanitat.