Previsió Dimecres

L´ultim día de la  Primarvera es presenta amb cels poc nuvolós o buidats en tota la Comunitat. Les Temperatures amb pocs canvis. Al matí les mínimes es mantebdrán entre els 17º a l’interior i els 20º en la costa.

El vent bufarà fluix amb brises en el litoral. Ja al migdia la sensació de calor augmentarà amb màximes de 32º en punts com Oriola. En les tres capitals les temperatures marcaran 30º en Castelló i 29 a València i Alacant.

El Dijous comença l’estiu 2018

La mateixa situació ens espera el Dijous amb l’entrada de l’estiu. Sol i estabilitat amb termòmetres que pujaran especialment en les comarques de l’interior.

Ja per al divendres tot apunta al fet que a la vesprada augmente la nuvolositat en el nord de Castelló on podria ploure ocasionalment i podria produir-se alguna tempesta aïllada en zones de muntanya. Les temperatures en lleuger ascens.

El dissabte augmentarà la nuvolositat i encara que seguirà la calor les temperatures diürnes baixaran lleugerament.

Com serà l’estiu 2018?

Els experts apunten al fet que pot ser un estiu més càlid del normal en la meitat Nord, particularment en el Nord-oest. En general tindrem un estiu amb temperatures per sobre de la mitjana i episodis de calor, però amb una major presència d’aire fred en capes altes de l’atmosfera que provocaràn tempestes, amb els lògics descensos de les temperatures.