Continua l’ona de calor en la província de València. Avui hem clarejat amb els cels ennuvolats encara que el termòmetre no ens ha donat cap treva perquè les màximes han sigut de 32 graus.
Per a demà, temps similar ja que hi haurà intervals nuvolosos, excepte durant les hores centrals on el cel estarà clar. El mercuri marcarà els 33 graus i a la nit, 27 graus. Així que encara notarem els efectes de l’ona de calor.
En el mapa provincial, l’interior amb cels nuvolosos i el litoral amb cels clars. Quant al termòmetre, la localitat que marcarà la màxima serà Alzira amb 37 graus i Gandia, València i Sagunt, es quedaran en 33 graus.
Per a la setmana que ve, intervals nuvolosos i temperatures altes encara que de diumenge a dimarts, el termòmetre anirà pujant a poc a poc des dels 30 graus i el dimecres aconseguirà els 33 graus.
Quant al risc d’incendis, la província de València està marcada en roig, per la qual cosa el nivell és alt. Eviten realitzar cap tipus de foc i zones especialment sensibles. Davant qualsevol albirament, marquen el 112, nombre del Centre d’Emergència de la Generalitat.