niebla

València ha començat el dia amb una espessa boira que ha cobert quasi la totalitat de la ciutat, incloent municipis pròxims com Paterna o Manises. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el fenomen ha arrancat a les quatre del matí. La visibilitat era de 100 a 200 metres, la qual cosa ha obligat a extremar precaucions de circulació.

A més dels cotxes, el Port de València i l’Aeroport de Manises han sigut altres punts perjudicats. Mentres el primer ha estat tancat durant dos hores per la nul·la visibilitat, el segon ha obligat al desviament de tres vols.

Una situació similar s’ha repetit a Alacant. Allí L’Altet ha desviat un total de dos avions per la falta de visió per a accedir a les pistes d’aterratge.

Brussels Airlines torna a València

Aquest fet ha coincidit amb l’estrena a València de l’aerolínia Brussels Airlines. Després de tretze anys sense operar a la ciutat, la companyia belga ha reprès avui la ruta entre Brussel·les Zaventem i València.

A partir d’ara la capital del Túria estarà més connectada amb Bèlgica en comptar amb quatre vols setmanals. Aquests operaran els dilluns, dimecres, divendres i diumenges amb els següents horaris:

  • BRU-VLC: 13:30 (dilluns) / 09.35 (dimecres i divendres) / 12.45 (diumenges)
  • VLC-BRU 16:35-18:55 (dilluns) / 12.40-15.00 (dimecres i divendres) / 15.50-18.10 (diumenges)