Fer una paella amb forma de cor, trèvol o amb un model personalitzat s’ha convertit en la nova moda gràcies a Carlos Navarro, gerent del Paello, fabricador de 30 models de paella nou i patentats per ell. La idea es caracteritza per la seva innovació, formes, grandàries i per a diferents utilitats des de professional fins a domèstic. Segons comenta Carles “aquesta idea porta en recerca i desenvolupament des de fa 1 any, cada vegada es va utilitzant més per a diferents tipus d’utilitats, ara s’està treballant molt per arribar al món de l’hostaleria.

Aquesta idea s’adapta a forns i cuines, tant si són d’1, 2 o 3 focs, tenen forma rodona o rectangular, personalitzada s’adaptar a les cuines. També hi ha divisors per fer les paelles de colors diferents, de sabors diferents, amb o sense verdura, cuines amb 3 focs alhora, cadascun amb la seva temperatura. Segons el seu creador “surten igual de bones que les paelles tradicionals, a part de tenir més perímetre per poder menjar més gent, coincideix amb els focs d’hostaleria, adaptat per a forns professionals grans”.

Navarro explica que “fins ara s’ha treballat en fires de mostres, en la branca de Gastrónoma, ara com ara tots volen el nostre producte, però haig de comercialitzar, hem superat l’etapa de recerca, desenvolupament, innovació i ara mancada producció. Hi ha molts models, grandàries, no s’ha pogut comercialitzar a un nivell més econòmic, però aportem l’extra de personalitzar amb gravats, formes, grandàries, a més, es compra i és per a tota la vida, per mantenir-les després de cuinar és recomanable humitejar-la una mica i després guardar-la amb una miqueta d’oli”.