El cap del Consell  Ximo Puig es reunia esta setmana amb els directors de les televisions locals de la Comunitat Valenciana.

La trobada mantinguda en el Palau de la Generalitat ha servit per a conèixer el moment actual de les televisions de proximitat i poder parlar del futur més immediat

La necessitat de determinar el paper que les televisions de proximitat existents han de jugar en el model audiovisual autonòmic va ser una de les qüestions exposades.

També en La Convenció es va destacar el paper tan important que exerceixen les televisions locals oferint proximitat a la ciutadania.
Des de l’inici de la legislatura el president Ximo Puig ha reiterat la idea d’apostar no solament pels mitjans públics, “necessitem tenir un ecosistema mediàtic valencià potent”, format per “més mitjans i més forts, públics i privats”.
La trobada va servir també per a donar a conèixer al president les cobertures previstes des dels diferents mitjans locals davant la celebració del 9 d´octubre
La idea de presidència, és conjuminar esforços i coordinar sinergies entre les televisions locals per a poder entre tots donar la cobertura que el dia gran de tots els valencians es mereix.