Fira de les Comarques

Un total de 43 casetes promocionaran els productes de les comarques valencianes a l’esplanada de la Plaça de Bous del 20 al 22 d’abril, es tracta d’una nova edició de la Firadels Comarques que organitza el Patronat de Turisme de València. La responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho, ha manifestat que “la primavera és l’època ideal per organitzar i planificar els desplaçaments vacacionals. La fira donarà major protagonisme als productes turístics locals relacionats amb la gastronomia, el turisme actiu i la cultura”. Un any participaran entitats com 47 ajuntaments, un consorci de municipis, 19 empreses, una associació de municipis i 12 mancomunitats de les comarques de València.

La música en directe acompanyarà al gran aparador dels nous serveis i productes turístics valencians, on es donarà protagonisme al turisme actiu, gastronòmic i cultural. Serà una forma de veure reunits a la plaça de Toros els productes genuïns i empreses de les diferents comarques de la província. També tindran el seu espai les activitats nàutiques com paddlesurf, en una gran piscina instal·lada en la sorra, així com diverses propostes d’escalada en un rocòdrom i fins i tot visites virtuals als principals recursos patrimonials amb l’ajuda de dispositius òptics de realitat augmentada.

Serà una oportunitat per als visitants de gaudir de la singularitat valenciana mitjançant uns productes turístics excel·lents, posats en valor amb accions paral·leles com a actuacions de música en directe, showcooking i ludoteca pels més xicotets.