asesina
La dona de 45 anys detinguda dilluns passat al costat d’un altre home per, presumptament, matar a punyalades al seu marit a Alacant havia contret matrimoni en tres ocasions anteriorment.

Segons fonts oficials se sap que les seues dos primers exmarits viuen i el tercer va morir en un succés violent en el qual, en principi, ella no té relació alguna.

La dona ara sota la custòdia policial, va ser arrestada dilluns passat a la nit després que una policia nacional anara de servei vera com subjectava al seu marit en un aparcament a l’aire lliure del barri de l’Albufereta mentre un altre home li assestava punyalades mortals amb un tornavís en el coll i pit.

La policia judicial de la Policia Nacional barreja diverses línies de recerca, encara que ha descartat un mòbil de tipus econòmic ja que el mort no disposava de grans recursos.

En el moment de la detenció la dona, que tenia posats uns guants i estava prop d’una cadira de rodes, va adduir que l’altre home era el seu cuidador, encara que els agents tracten d’aclarir aquest extrem.

Els detinguts de procedents d’Onil seguiran en la comissaria provincial de la Policia Nacional d’Alacant fins que passen a disposició judicial, previsiblement entre matí i el divendres.