La piscina d’estiu d’Alboraia ja compta amb el got infantil i el de formació, després de la finalització de la fase 2 de la construcció de la infraestructura. A l’espai se li uneix un nou aparcament subterrani de més de 50 places, que donarà servei a la piscina d’estiu, la piscina coberta i a les persones usuàries de les instal·lacions esportives de la resta de la Ciutat de l’Esport.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora d’Urbanisme, Ana Bru, i personal tècnic del Consistori han visitat el lloc per a comprovar el resultat de les obres i proposar unes certes millores i retocs abans de donar per tancada la fase 2 i començar amb la tercera i última. «Estem treballant en moltes novetats per a la Ciutat de l’Esport i la piscina d’estiu és la més pròxima que finalitzarem», explica Chavarría, qui augura una resposta extremadament positiva dels veïns i veïnes.

NOVES FASES DE CONSTRUCCIÓ

I és que l’Ajuntament va permetre el bany en el got gran, construït durant la primera fase de l’obra, durant el passat estiu perquè veïns i veïnes gaudiren d’aquest espai històricament demandat. Ho va fer a uns preus assequibles, tal com es va acordar en l’I Fòrum Jove. Tots dos factors van impulsar la infraestructura a l’èxit amb més de 16.500 banyistes, 177 al dia, en la temporada de bany del 10 de juny al 10 de setembre.

La tercera i última fase començarà pròximament i habilitarà nous equipaments al complex, que també comptarà amb arbres i espais verds al seu voltant. Els detalls es donaran a conéixer en breu.