Fernando Tejero, Carmen Ruiz, Joaquín Climent, Helena Llança i Javier Pereira són els protagonistes de l’obra “La cantant calba”, una obra qualificada com de teatre de l’absurd que podem veure en el teatre Olympia de València del 24 de gener al 4 de febrer.

“La cantant calba” és una gran comèdia que és en si mateixa una gran tragèdia. Així la va qualificar el seu autor, encara perplex per escoltar els riures del públic de París en la nit de l’estrena. Una obra que va néixer a partir de les sentències reveladores d’un manual per aprendre anglès i que rebel·len el nostre automatisme col·lectiu, una obra que a través dels seus contrasentits és un fidel reflex de les societats modernes i mostren l’absurd de les nostres accions que omplen el nostre dia a dia.

Fa 67 anys Eugène Ionesco estrenava la que, podria dir-se, es convertiria automàticament en una obra culmen del teatre del segle vint i una de les obres més representativa de l’anomenat teatre de l’absurd, podria dir-se que és una obra d’àmplia visió de futur.