Tiempo en Valencia: fuertes tormentas en puntos de la Comunitat
Dos valencianos pasean con sus paraguas por la ciudad del Turia. /Efe

Juliol arriba a València amb cels nuvolosos i la probabilitat de pluges febles. Hui divendres es convertirà en el dia més va fregir de la setmana. A la província no se superaran els 30 graus degut una caiguda de les temperatures de fins a 6 graus. Aquesta baixada dels mercuris serà una cosa puntual ja que el cap de setmana tornarà la calor.

El dissabte s’espera cel nuvolós i sense precipitacions, a més les temperatures mínimes no patiran canvis. No obstant això, les màximes començaran a ascendir. En les zones de costa els termòmetres seguiran sense aconseguir els 30 graus. Per contra les zones d’interior, més concretament Ontinyent, veuran els seus mercuris ascendir fins als 35 graus.

El cap de setmana acabarà per als valencians amb calor. El diumenge les màximes superaran els 30 graus en tota la província. S’arribarà fins i tot als 35è en les zones de l’interior. Malgrat la calor que s’espera, no es descarta que puga haver-hi ruixats o tempestes aïllades a la vesprada.

TEMPERATURES DE JULIO EN LA RESTA DEL PAÍS

En la resta de la península, aquest divendres també s’esperen pluges sobretot als Pirineus i el dissabte en l’Estret i el Cantàbric occidental així com alguna tempesta aïllada a l’interior de la meitat nord. Per part seua, Canàries tindrà un cap de setmana nuvolós en el nord de les illes, amb algunes precipitacions febles en les de major relleu.

El diumenge, segons informa AEMETcomençarà a inestabilizarse l’atmosfera principalment en el nord-oest i en la meitat oriental de la Península on es preveuen ruixats i tempestes a l’interior de totes dues zones. Aquestes pluges, encara que amb menor probabilitat i intensitat, poden estendre’s a altres regions de l’interior peninsular i del Cantàbric.