El joc de moda que proposa missions per totes les falles de la ciutat

La aplicación #AppFallas2018 promete ser uno de los juegos de moda estas fallas

L’aplicació #AppFallas2018 promet ser un dels jocs de moda aquestes falles, es tracta d’una eina jugo que repta a l’usuari a realitzar missions per tot el territori faller, preveu premis i recompenses per als guanyadors. A més ofereix una panoràmica general de les més de 380 falles de la ciutat, amb informació sobre cada monument, cada artista i totes les agendes d’actes.

L’aplicació s’estructura en tres parts: Punts d’interès, Agenda i Manera Jugo. El primer d’ells disposa d’un mapa 2D, per localitzar en quin punt de la ciutat es troba l’usuari, i quines falles hi ha a la seva al voltant, de manera que pot descobrir la ciutat i els seus racons mentre va d’una falla a una altra. L’agenda geolocalizadaté disponible tots els esdeveniments fallers distribuïts per dia i lloc. Així, el visitant pot informar-se sobre els actes del dia, els de la zona, o fins i tot filtrar-los per tipologies, com a activitats gastronòmiques, esportives, infantils.

El que més agradarà serà el joc en 3D, presenta un mapa en tres dimensions que permet interactuar amb la falla que està visitant: es poden veure videos, fotos, escriure comentaris, valoracions, o fins i tot llançant-li petards virtuals per conquistar-la i aconseguir punts. Aquests punts es poden canviar per premis per consumir in situ. A més, s’ha creat un rànquing a la usuària o usuari més faller.

Els usuaris poden veure i conèixer en les seves pantalles la imatge de tots els monuments, la seva localització, informació sobre l’equip artístic que ho ha realitzat, i l’agenda completa d’actes festius. #AppFallas2018 convida a les persones usuàries a recórrer la ciutat d’una forma sostenible, original i diferent a la tradicional amb la qual, a més, podran aconseguir punts canjeables per premis gràcies a les tècniques de ‘gamificación’ que permeten recórrer la ciutat i conèixer totes les falles. La nova aplicació està desenvolupada per l’empresa valenciana Play&go experience, en un acte en el qual també han participat representants de les Comissions de Falles d’Especial, de Primera A i de la Interagrupaciónde Falles. La #AppFallas2018 ja es pot descarregar en els dispositius mòbils, tant en Android com en iPhone; estarà activa tot l’any i disponible en tres idiomes: valencià, castellà i anglès.