La Policia Nacional ha confirmat que la jove que va morir este dissabte a Benicàssim després d’accidentar-se contra un sortidor de gasolina, al costat de la seua expareja, també mort, va ser introduïda «per força» en el turisme. Este fet reforça la hipòtesi que l’accident poguera ser un cas de violència de gènere.

Fonts del cercle proper a la jove, de 20 anys, apunten que ella i el seu acompanyant, residents a Vila-real, havien sigut parella sentimental, però que van trencar la relació al novembre. Al desembre, un familiar de la xica va denunciar que el jove l’havia intentat atropellar.

Després d’esta denúncia el jutjat de violència sobre la dona de Vila-real va imposar al presumpte agressor la prohibició d’acostar-se a la dona a menys de 200 metres i de comunicar-se amb ella per qualsevol via. La jove comptava amb mesures de protecció per part d’una agent de la policia local, segons han indicat des de la Policia nacional.

La mare i la germana de la jove morta han demanat este dilluns «justícia» en el tanatori on vetlen el cos de la xica i han certificat que esta havia sigut amenaçada en diverses ocasions per la seua expareja.»Li va dir que mataria a la seua família», ha assenyalat la seua germana.

Esta vesprada s’oficiarà el funeral en l’església arciprestal de Vila-real.