‘Palabra de Mago’ és el nou espectacle de Jorge Blass i que estrena en el Teatre Olympia de València durant aquesta Setmana Santa. Un xou replet de nombres de màgia nous, adaptats als nous temps i en el qual el propi Blass adverteix que jugarà amb la ment del públic.

Blass, qui ha rebut els millors afalacs de mestres de la màgia com David Copperfield que fins i tot li va arribar a demanar-li personalment els drets d’un dels seus trucs, interactua amb el públic i els fer partícips de l’espectacle perquè puguen sentir l’emoció de fer màgia.

La missió del mag és crear il·lusions, fer somiar al públic i fer-los creure que l’impossible també existeix i es pot fer realitat. Blass afirma que encara que juguen amb la nostra capacitat d’imaginació, “som gent de fiar, sempre avisem que t’anem a enganyar, i ho fem amb cura, sigil. Delicadament”.

Jorge Blass estarà fins al 2 d’abril en el Olympia de la capital del Túria omplint l’escenari d’il·lusions i fent realitat els somnis de tot aquell que vaja a veure-ho i aconseguint, almenys durant 90 minuts, que la felicitat de les persones siga completa.