Jorge Blass dóna la seua ‘Palabra de mago’ que la seua màgia farà feliç al públic

L'il·lusionista estrena el seu últim espectacle en el Teatre Olympia de València en el qual presenta nous trucs adaptats a les Noves Tecnologies.

‘Palabra de Mago’ és el nou espectacle de Jorge Blass i que estrena en el Teatre Olympia de València durant aquesta Setmana Santa. Un xou replet de nombres de màgia nous, adaptats als nous temps i en el qual el propi Blass adverteix que jugarà amb la ment del públic.

Blass, qui ha rebut els millors afalacs de mestres de la màgia com David Copperfield que fins i tot li va arribar a demanar-li personalment els drets d’un dels seus trucs, interactua amb el públic i els fer partícips de l’espectacle perquè puguen sentir l’emoció de fer màgia.

La missió del mag és crear il·lusions, fer somiar al públic i fer-los creure que l’impossible també existeix i es pot fer realitat. Blass afirma que encara que juguen amb la nostra capacitat d’imaginació, “som gent de fiar, sempre avisem que t’anem a enganyar, i ho fem amb cura, sigil. Delicadament”.

Jorge Blass estarà fins al 2 d’abril en el Olympia de la capital del Túria omplint l’escenari d’il·lusions i fent realitat els somnis de tot aquell que vaja a veure-ho i aconseguint, almenys durant 90 minuts, que la felicitat de les persones siga completa.