La banda valenciana Bombai ha aconseguit pujar amb força en l’últim any han recorregut tota Espanya fent concerts, sonant en les principals ràdios, televisions, recentment el seu tema “Amb tu” ha estat interpretat a l’escola de Operación Triunfo de la 1.

Javi, Javi, Ramón i Vicente ens expliquen que els ha canviat la vida en el treball, sobretot, “nosaltres portàvem un parell d’anys treballant pel que volíem ser en la vida, que és ser artistes. Aquest últim any ha estat el primer més fort nostre i hem aconseguit fer molts concerts, fer que la gent l’hi passi bé amb la nostra música, que la gent canti les nostres cançons, per a nosaltres això és vital. També ens ha canviat molt la vida en el familiar, som molt d’estar a casa, hem fet 20 bec mil quilòmetres en 3 mesos, ha canviat molt la vida en aquest aspecte” comenta Javi.

Vicente Cervera ressalta que ells volen “anar aconseguint metes, la primera que hem aconseguit és poder dedicar-nos a la música, ens aixequem al matí i diem, som músics, treballem en la música i a partir d’aquí cal mantenir el nivell. Estem a dalt, hem aconseguit coses molt importants, la qual cosa cal fer és seguir en la bretxa, no decaure”.

Per la seva banda, Ramón indica que estan molt contents, “és la primera vegada que traiem diversos temes, fins ara solament teníem el single Sol si és amb tu, un de nou que estem treballant ara que és Imparables, ara hem fet un petit regalito per a nosaltres mateixos que és agafar les guitarres i gravar-nos un vídeo tocant unes cançons en acústic”.