“Els valencians hem tornat a perdre una oportunitat històrica”. Així ho ha destacat el secretari general de Som Valencians, Jaume Hurtado, al ser preguntat sobre l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. Hurtado no ha dubtat a més a criticar la falta de suport de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i l’oportunitat perduda del grup Compromís.

Per als qui Hurtado sí ha tingut paraules d’alago ha sigut el PNV i Nova Canàries. El secretari general de Som Valencians ha assegurat que estos partits han sigut un exemple de la defensa de les seues autonomies i és que mentres Euskadi ha rebut 4.000 milions d’euros, Canàries ha vist créixer el seu pressupost en un 17%.

A més dels pressupostos, Jaume Hurtado també ha volgut sumar-se a les reivindicacions d’infraestructures. Un sector per al qual ha assegurat que serà necessari comptar amb el Corredor Mediterrani.

Amb el projecte de llei aprovat ara la Comunitat haurà de continuar reivindicant un major finançament autonòmic cara als Pressupostos Generals de 2018.