Isabel Preysler va ser la gran protagonista de la vuitena edició dels Premis TELVA a les Arts, les Ciències i l’Esport. La seua parella, el premi Nobel de Literatura, Mario Vargas Llosa, va ser un dels homenatjats al costat de la doctora Maite Mendioroz i Carlos Sainz. La vetlada es va celebrar en el Palau dels Arts Reina Sofia de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i va estar presentada per la periodista Mara Torres.

La Preysler va desplegar tot el seu glamur en la catifa blava que es va col·locar a l’entrada de l’auditori per a rebre als il·lustres convidats. La mare d’Enrique Iglesias va lluir un disseny en tons clars i adorns en forma de corals marins.

La parella va arribar somrient i agafada del braç i va saludar a tots els assistents per a després posar en el photocall al costat dels responsables de la revista Telva i d’Unidad Editorial com a organitzadors de l’acte.

Després del lliurament de premis, els assistents a la vetlada van gaudir d’un sopar oferit per un conegut catering de València.