Isabel Bonig en una sesión de control. / Rober Solsona (Europa Press)
Isabel Bonig en una sesión de control. / Rober Solsona (Europa Press)

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha comunicat la seua renúncia com a líder del partit a nivell autonòmic. Bonig ha traslladat la seua decisió a Gènova en un comunicat en el qual ha assenyalat que no es presentarà al congrés del partit en la Comunitat Valenciana.

L’eixida de Bonig deixa el camí lliure per al president provincial i president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón. Aquest ha sigut el nom que ha sonat amb més força en les últimes setmanes per a substituir a la popular qui va assumir la presidència del PPCV al juny de 2015.

Des de Gènova han volgut agrair el “treball, esforç i dedicació” de la fins ara presidenta del PPCV. “En aquests quasi sis anys, Bonig també ha destacat pel seu important treball d’oposició, que ha deixat al descobert la mala gestió del govern valencià de Ximo Puig. Bonig continuarà sent un actor clau per al partit a nivell autonòmic i nacional”, resa el comunicat.

La Junta Directiva Autonòmica s’ha convocat per a aquest dijous 6 de maig. L’objectiu és posar data al congrés que haurà de celebrar-se en els pròxims 45 dies. Seran els militants del PP els que decidisquen qui liderarà el PPCV després de la marxa d’Isabel Bonig.