Iryo, el nuevo ave low cost valenciano se pone en marcha
Diferentes trenes Iryo estacionados.

La companyia ferroviària Iryo ha llançat una promoció amb un milió bitllets de tren a 18 euros. L’oferta ja s’ha activat i romandrà oberta fins al 29 de gener. Els bitllets promocionats són per a tots els destins on opera Iryo, incloent així la línia València-Madrid. A més, podran utilitzar-se en qualsevol data de 2023.

L’operador d’alta velocitat participat per Air Nostrum, Globalvia i Trenitalia va arrancar a València el passat 16 de desembre. Des d’aqueixa data connecta la capital del Túria amb Conca i Madrid.

Hui dia València compta amb quatre trens Iryo diaris (dos per sentit). No obstant això, a partir del 10 de febrer s’ampliarà el nombre de viatges. A partir d’aquesta data operaran 8 trens diaris, quatre per sentit. El número seguirà en augment i per a març seran 11 freqüències diàries: 6 València-Madrid i 5 Madrid-València.

“En Iryo tenim l’objectiu de ser l’opció de mobilitat preferida dels viatgers. Per a nosaltres és molt important, en el context de llançament i inici d’operacions comercials que estem, posar a la seua disposició bitllets accessibles que eleven la seua experiència de viatge en el sector ferroviari al màxim nivell a través de la nostra proposta comercial diferencial i premium”, ha assenyalat el director de Vendes de l’empresa, Guillermo Turner.

La companyia va iniciar les seues operacions comercials a nivell nacional el passat 25 de novembre entre les ciutats de Madrid, Saragossa i Barcelona. Durant aquest 2023 ampliarà la seua xarxa arribant el 31 de març a Andalusia, concretament a Sevilla, Màlaga, Còrdova i Antequera. Finalment, el 2 de juny, ampliarà la seua xarxa amb la Comunitat València en arribar a Alacant.

Cal recordar que al marge de la promoció, Iryo compta amb més bitllets des dels 8 euros als trens de València i Madrid.