invierno

El cap de setmana serà assolellat en la Comunitat Valenciana, on s’espera que el dissabte pugen les temperatures i el diumenge es produïsquen boires i bancs de boira matinals a l’interior.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, el dissabte predominarà el cel poc nuvolós o buidat, el vent serà variable fluix, predominant la component oest, i les temperatures experimentaran un ascens.

El diumenge, el cel estarà poc nuvolós amb intervals de núvols alts, el vent serà variable fluix, predominant la component oest, i s’esperen boires i bancs de boira matinals a l’interior.

Aquest divendres el cel estarà poc nuvolós o buidat, el vent serà de l’oest i sud-oest fluix, amb intervals de moderat en el litoral, les temperatures mínimes baixaran o a penes variaran i les màximes, en ascens sota sense canvis, i es produirà alguna gelada feble a l’interior.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores han sigut les següents: Castelló 8 i 16 graus, València 8 i 19 graus i Alacant 6 i 19 graus.

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patit un lleuger a moderat descens generalitzat i a les províncies de Castelló s’han mesurat 3 graus a Castellfort; 4 a Sogorb; i 5 a Vinaròs.

A la província de València s’han registrat dos graus sota zero a Utiel; 4 a Manises; 5 a Xàtiva; 7 a Oliva i 9 a Polinyà del **Xúquer.

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat a 1 grau al Pinós; 4 a Xàbia; 6 a Rojals.