Cuartel inundado Puçol

La Generalitat convoca la redacció del projecte per a evitar les inundacions enfront de la caserna de Puçol. Precisament, el passat 21 de juny es reunia l’alcaldessa Lola Sánchez amb el president Ximo Puig per a plantejar-li els grans problemes que tenia el municipi, sobretot de tipus urbanístic. Entre els compromisos adquirits, estava realitzar un estudi per a trobar la solució definitiva a les inundacions que es produeixen en el Camí la Mar enfront de la caserna de la Guàrdia Civil.

Finalment, la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va publicar el 13 de novembre la convocatòria per a redactar el projecte d’actuacions de millora enfront de la inundabilitat. Ara, el concurs públic serà adjudicat al llarg del mes de desembre i té una durada de 12 mesos, per la qual cosa a la fi de 2018 Puçol tindrà un projecte definitiu en aquesta qüestió.

Per a l’alcaldessa Lola Sánchez, “és una reclamació dels veïns i de l’Ajuntament des de fa anys i, per fi, la Generalitat Valenciana s’ha implicat a fons i ha posat els mitjans perquè el problema de les inundacions en la caserna tinga l’any pròxim solucions adequades”.