Llum verda contra les inundacions enfront de la caserna de Puçol

La Generalitat Valenciana convoca la redacció del projecte d'actuacions de millora enfront de la inundabilitat de la citada zona.

Cuartel inundado Puçol

La Generalitat convoca la redacció del projecte per a evitar les inundacions enfront de la caserna de Puçol. Precisament, el passat 21 de juny es reunia l’alcaldessa Lola Sánchez amb el president Ximo Puig per a plantejar-li els grans problemes que tenia el municipi, sobretot de tipus urbanístic. Entre els compromisos adquirits, estava realitzar un estudi per a trobar la solució definitiva a les inundacions que es produeixen en el Camí la Mar enfront de la caserna de la Guàrdia Civil.

Finalment, la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va publicar el 13 de novembre la convocatòria per a redactar el projecte d’actuacions de millora enfront de la inundabilitat. Ara, el concurs públic serà adjudicat al llarg del mes de desembre i té una durada de 12 mesos, per la qual cosa a la fi de 2018 Puçol tindrà un projecte definitiu en aquesta qüestió.

Per a l’alcaldessa Lola Sánchez, “és una reclamació dels veïns i de l’Ajuntament des de fa anys i, per fi, la Generalitat Valenciana s’ha implicat a fons i ha posat els mitjans perquè el problema de les inundacions en la caserna tinga l’any pròxim solucions adequades”.