Instalación deportiva de Ciutat Jardí.
Instalación deportiva de Ciutat Jardí.

La millora de les instal·lacions esportives a l’aire lliure dels diferents barris de la ciutat de València es farà realitat gràcies a la implicació de la ciutadania que, amb els seus vots, ha apostat per un projecte emmarcat en el procés participatiu DecidimVLC (descobreix els 21 projectes guanyadors que es faran a València).

L’Ajuntament invertirà quasi dos milions d’euros, que representa el 25% dels pressupostos participatius, en un projecte del qual la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha manifestat que “suposa per a nosaltres un compromís executar-lo, a més d’una gran satisfacció de veure com els nostres ciutadans han fet de l’esport una pràctica fonamental en el seu estil de vida”.

Instal·lació esportiva a l’aire lliure del barri de Tres Forques.

L’edila ha remarcat que “estem situant València com una de les capitals més importants d’Europa en l’àmbit esportiu, però en totes les seues facetes”. En aquest sentit, ha destacat esdeveniments com la Marató de València o l’Eurobasket Femení que se celebrarà en 2021.

Així mateix, Bernabé ha incidit en el “compromís” que assumeix la regidoria que lidera, de dur a terme el projecte sol·licitat per la ciutadania, un fet que per a Bernabé “constata l’interès cada vegada major que la pràctica de l’esport suposa per als nostres veïns i les nostres veïnes”.