Este dissabte la Plaça de l’Ajuntament de València acull al voltant de 40 startups per a formar part de València Startup Market, una trobada per a compartir la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, amb el subdirector de VIT Emprèn a València Activa, Javier Mateo, ha explicat que esta és “una iniciativa en la que es vol posar en valor una València sense límits en l’emprenedoria ni en el progrés i que aposta per les noves iniciatives empresarials d’un gran ecosistema que s’està desenvolupant a la nostra ciutat”.

Este esdeveniment organitzat des de València Activa i VIT Emprèn tindrà lloc de les 10.00 a les 18.00 hores i a més de comptar amb la presència de l’ecosistema emprenedor, es realitzaran altres activitats com a xarrades, exhibicions de productes o dinàmiques per a xiquets. Segons ha comunicat la regidora, “es visibilitzaran i promocionar totes aquelles iniciatives innovadores que s’estan desenvolupant a la ciutat de València i que volem que s’acosten a tot el públic”. Així es crearà un punt de trobada de les startups amb la ciutadania on mostrar i explicar què fan les empreses tecnològiques de la ciutat.

Hi haurà una mostra variada en la temàtica de les startups, ja que es podran trobar des d’empreses tecnològiques fins a empreses d’alimentació o de calçat ecològic. També hi haurà una temàtica per als més xicotets que té com a objectiu “treballar amb les noves generacions perquè siguen futurs emprenedors”, ha explicat Javier Mateo. D’altra banda, també hi haurà una zona gaming centrada en els videojocs i un concurs de ball de Fornite.

València Activa reducirá las tasas de paro con 500 contratos directos