Imagen de archivo de un bombero trabajando en un incendio en Valencia. Juan Carlos Cárdenas EFE)
Imagen de archivo de un bombero trabajando en la extinción de un incendio en la ciudad de València. Juan Carlos Cárdenas EFE)

Una dona i tres xiquets han resultat ferits per inhalació de fum en l’incendi d’un habitatge en la localitat de Sagunt. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’incident va tenir lloc aquest dijous a la vesprada. L’avís d’alerta es va rebre sobre les 20.30 hores en un habitatge del carrer Rosa de Sagunt.

Fins al domicili es va haver de desplaçar una unitat del Servei d’Atenció Mèdica d’Urgències (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB). Aquests equips mèdics van assistir en l’incident a quatre persones que havien inhalat fum de l’incendi.

Entre els ferits, es troba una dona de 29 anys que va ser traslladada a l’Hospital de Sagunt en l’ambulància de SVB. Respecte als menors ferits, aquests tenien 18 mesos, dos i sis anys. L’únic xiquet que va haver de va ser traslladat amb el SVB a l’Hospital de Sagunt va ser el jove de sis anys.