Un gran incendi ha devorat una nau industrial de Manises. El foc s’ha declarat en un basar xinès de l’avinguda Mas de l’Oli. Es tracta d’una propietat de l’empresa Imaq, considerada la major importadora de productes xinesos de la Comunitat Valenciana.

Les flames s’han originat al voltant de les 09.30 hores segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers de València. En un primer moment s’han desplaçat sis dotacions de bombers de Paterna, Torrent, Burjassot i Alzira; i tres unitats de comandament de Bombers de València. No obstant això, donat la gravetat del foc, poc després s’ha sumat la mobilització d’una setena dotació.

Arde la nave del mayor importador de productos chinos de Valencia
Una dotación de bomberos trabaja en el incendio de Manises.

Les flames han afectat a tota l’estructura del basar i no es descartava que poguera danyar altres naus confrontants i fins i tot que esfondrar-se.

Els serveis d’emergències han desallotjat a tots els treballadors d’aquesta zona de Manises i s’han descartat ferits. Malgrat això, s’ha desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic a manera preventiva.

Part de la façana de la nau afectada per les flames.
L’incendi ha provocat una gran columna de fum que ha pogut veure’s en localitats pròximes a Manises i l’aeroport encara que no ha afectat l’operativitat del mateix.