El incendio de un colegio en Torrent obliga a evacuar a más de 800 personas
Una de las habitaciones de la cuarta planta del colegio de Torrent donde se habría originado el fuego. / CPBV

Un incendi en el col·legi San José i Santa Ana – Trinitarias de Torrent ha obligat a desallotjar tot l’edifici aquest matí. El foc s’ha originat passades les 10.00 hores quan ja havia començat l’activitat lectiva i les aules estaven plenes.

Segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers de València, fins al lloc del sinistre s’han desplaçat efectius dels parcs de Torrent, Catarroja, Paterna i un sergent i oficial del consorci.

L’actuació ha començat amb l’evacuació d’alumnes i personal docent. En total han sigut 806 persones les desallotjades.

Corredor de la quarta planta del col·legi de Torrent on s’hauria originat el foc. / CPBV

Des del consorci han assegurat que desconeixen l’origen de les flames i s’haurà d’investigar. No obstant això, sí han confirmat que el foc s’ha iniciat en un dels dormitoris.

El col·legi Trinitàries de Torrent està situat en la plaça Maestro Giner. L’edifici consta de quatre plantes, tres destinades a l’alumnat i una quarta per a residència, el punt en el qual hauria començat l’incendi.

Abans del migdia les flames ja havien sigut extingides. El Consorci ha assenyalat que hi ha dues habitacions afectades i part del menjador del quart pis.

UN INCENDI A ALAQUÀS CREMA SET VEHICLES

El foc del col·legi de Torrent és el segon de gran envergadura que es produeix en qüestió d’hores. Aquesta nit les flames d’un soterrani d’Alaquàs han obligat a desallotjar a diverses famílies de les seues cases.

Un bomber actua en l’incendi de garatge a Alaquàs. / CPBV
El foc es va originar a les 22.15 hores en la segona planta d’un garatge del carrer Bisbe Cervera. Les flames, d’origen desconegut, van calcinar set vehicles que es trobaven estacionats. No obstant això, no va caldre lamentar danys personals.