Incendio Llutxent
L’incendi declarat el dilluns 6 d’agost en la localitat de Llutxent, amb dues fonts encara actius, va obligar anit a evacuar als veïns de la localitat de Pinet i altres dues urbanitzacions en la partida de la Marxuquera de Gandia.
Les flames ja han arrasat més de 2.600 hectàrees de massa forestal, arbustos i camps agrícoles sense ús. Així mateix, el director de l’Agència de Seguretat i Resposta d’Emergències, José María Ángel ha declarat que les flames ja han afectat a una vintena d’habitatges de la Marxuquera, a Gandia.
Incendio Llutxent
Segons ha constatat l’equip d’agents mediambientals que treballa en el grup de recerca de causes, confirma que la caiguda d’un raig sobre un arbre en la matinada del dilluns és l’origen de l’incendi de Llutxent. 

Així ho han assenyalat fonts de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural en el seu compte de Twitter, sota l’hashtag #IFLlutxent, en la qual recorden que més de 600 professionals de tots els mitjans treballen en l’extinció de l’incendi a Llutxent.

D’altra banda, segons Emergències de la Generalitat, per a hui es preveu risc extrem d’incendis en les províncies de València i Alacant i risc baix-mitjà en la de Castelló.

I per la seua banda, el vent serà de component aquest fluix, amb ruixats i tempestes, més probables a l’interior a la vesprada i localment fortes en la meitat nord, i les temperatures màximes experimentaran un descens.